Beste trainers, coaches, spelers,

Dat alle competitiewedstrijden zijn vervallen mag inmiddels wel als bekend worden verondersteld. Vervelend maar een begrijpelijke maatregel. De reis- en contactbewegingen moeten tot een minimum worden beperkt om de groei van het virus in te dammen.

Wat mag echter nog wel?
De jeugd t/m 19 jaar mag blijven trainen. Dit blijven we dus doen op de vaste tijden en conform het bestaande trainingsschema. In het weekend hebben we ook ruimte vrij gemaakt om te trainen en om eventueel onderlinge oefenwedstrijden te spelen. Voor de komende vier weken heeft de TC-jeugd een training- en wedstrijdschema voor de zaterdag & zondag opgesteld. Hierdoor wordt het wedstrijdsecretariaat zo min mogelijk belast. In de [per categorie] afgeblokte tijden kan er worden getraind en/of een wedstrijd worden gespeeld (regel dit onderling i.o.m. de coördinator per categorie. De trainers/coach kan dan per team de spelers hierover informeren). Trainen kan op het kunstgras en gras trainingsveld (omwisselen per week). Een wedstrijd kan op het kunstgras of B/C veld (overleg hier gezamenlijk over, via app groepen bv). Bij afgelastingen door de consul kan er alleen op het kunstgras worden getraind (doe dit ook even gezamenlijk in goed overleg).

Kantine en kleedkamers
Deze zijn gesloten en blijven de komende 4 weken gesloten. Kom omgekleed naar Spirit en douche thuis. Neem je eigen bidon mee. Ouders blijven, zoals de laatste weken ook het geval was, buiten de poort.

Veel plezier 
De schouders eronder, even creatief zijn want bewegen in de buitenlucht is en blijft gezond en de remedie om het virus te verslaan.

De TC-jeugd van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: