🔵🟡
Woensdagmiddag 6 april was het de tweede keer dat de Spirit vrijwilligers de (speedsoccer) poorten openden voor de Oekraïense vluchtelingen kinderen om lekker te komen sporten op de club.

Ondanks dat zijn vrouw Margreet jarig is vandaag was zagen we ook Theo Koenis met zijn gastgezin uit de Oekraïne, bestaande uit moeder Anna de dochtertjes Gerda en Regina en zoontje German om drie uur op het complex. Samen met coördinator Yvon hebben ze kleding en schoenen gepast, en ging het richting speedsoccer veld. Daar stond onze Spirit jeugd onder leiding van trainer Omar, en de vorige week al uitblinkende Max, die samen weer met zijn pap was gekomen, hun al op te wachten. De regen en harde wind mocht de pret niet drukken, Gerda nam direct vol overgave deel aan de partijvorm. De jongste German was wat onder de indruk van de wat grotere jongens en deed zijn eigen oefeningetjes met de bal.

Na een snoeppauze en nog een helft plezier gingen alle kinderen met natte haren en gezonde rode konen weer richting huis. Al met al weer een geslaagde middag die voor de broodnodige afleiding en beweging zorgde.

Deel dit bericht via: