*Voldoe je vrijwilligerstaak en maak ook nog eens kans op een fantastische prijs!
*De snelste manier om je buurt en ons mooie dorp te leren kennen!

Helpende handen bij de donateursactie gevraagd.

Het dorp wordt steeds groter en toch willen we iedereen op ons dorp bereiken. Iedereen de kans geven om die mooie donateurskaart van SC Spirit ’30 te kopen dan wel een kleine bijdrage te geven aan onze jeugd. Want alle kleine beetjes helpen niet waar… Zo hebben we met onze vorige opbrengst toch maar mooi de uitbreiding van het ballenhok kunnen financieren (zie foto).

Voor de komende actie in september hebben we extra mensen nodig. Vrijwilligers, leden of ouders van leden die in hun eigen buurt even langs de huizen gaan en een kleine wijk lopen. Helpen en gelijk de buurt leren kennen oftewel, vrijwillig socializen. Hoe mooi is dat? En je maakt nog kans op enkele zeer leuke prijzen ook (die verloten we onder de 10 beste loten verkopers).

Wil jij helpen of samen met een kennis een paar straten oppakken? We lopen in de week van 11 september t/m 17 september 2023. Geef dit dan even door via een berichtje (app of mail) naar onze donateurskaarten Coördinator Bianca Kuin. Zij is te bereiken op: 06-11602627 of via de mail: Biancakuin@hotmail.com

Namens onze jeugd alvast heel erg bedankt!

Het bestuur van SC Spirit ’30.

Deel dit bericht via: