🔴⚪️🔵
Maandagavond 6 februari vond bij Spirit een door de TC-jeugd samen met opleidingspartner JVO opgezette trainersbijeenkomst plaats. De avond werd goed bezocht en had zowel een praktijk- als een theorie gedeelte.

Leren van elkaar

Doel van de bijeenkomst was om te reflecteren en te leren van elkaar. Om elkaar beter te maken in het geven van een leuke training aan onze jeugd met als doel met name het voetbalplezier bij onze jeugdspelers te vergroten. Zij plezier, wij plezier. Leren van en met elkaar is het basis principe van een continu verbeter aanpak in een open voetbalcultuur zoals die bij Spirit is en waar je fouten mag maken.

Themavragen als “Waar heb jij als coach heel goede resultaten mee behaald?”, “Hoe bouw jij als trainer je training op?”, “Hoe ga jij met een ongemotiveerde groep om?”, “Wat doe jij absoluut niet als coach?”, “ Wat raad je iedere trainer juist af?”, werden uitgebreid met elkaar besproken en gedeeld.

Vooruit

Aan het eind van de avond noteerden de deelnemers de belangrijkste leerpunten waarmee ze binnen Spirit weer vooruit kunnen om een goede training op te bouwen en op de juiste en leuke manier een wedstrijd te coachen. Samen naar beter…..

Deel dit bericht via: