Kom jij ons versterken het komende seizoen?

SC Spirit ’30 wil ook volgend seizoen weer met drie vrouwenteams de competitie in gaan. Om dit goede voornemen mogelijk te maken zoeken we meiden die de bestaande teams komen versterken en ook weer lekker willen gaan voetballen. We hebben -naast de selectie dames- ook recreatieve dames die gezellig willen voetballen in onze Vrouwen 2 en Vrouwen 3.

Wat biedt Spirit onze vrouwelijke recreatieve senioren?

• Een prachtig nieuw en geheel gesponsord JAKO-tenue uit de nieuwste collectie (presentatie op catwalk, 20 mei 2022);
• Elk (dames) seniorenteam krijgt per seizoen een teamkaart voor de gezellige 3e helft in onze kantine ’t Houg. Het eerste drankje na elke thuiswedstrijd is op kosten van SC Spirit ’30;
• Je voetbalt het komend seizoen op ons prachtig vernieuwde complex met vernieuwde tribune, nieuw kunstgras (kurk) en tijdens de trainingen kan gebruik worden gemaakt van twee spiksplinternieuwe multifunctionele speedsoccer boardingvelden;
• Alle damesteams trainen twee keer in de week en hebben beschikking over een ballenkar en voldoende trainingsmateriaal.
• De Spirit Vrouwen keepsters krijgen allen jaarlijks een tegoedbon voor extra handschoenen;

Wat kost dit per seizoen?

Dit alles wordt je aangeboden voor een prachtige mooie lage contributie van € 157 (incl. kleding).

Dus..  overweeg je ook om weer in beweging te komen en om gezellig met je vriendinnen een balletje te gaan trappen? Meld je dan aan bij de Spirit Vrouwen. Aanmelden (vóór 15 juni 2022) doe je heel eenvoudig hier:

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met:

Vrouwen 2: Dennis de Boer (06-39816970),
Vrouwen 3: Rick Jong (06-54688880).

Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.

De TC van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: