🔴⚪️🔵
Het Spirit Jeugdkamp, ook wel ‘Bot Kamp’ genoemd is een jaarlijks terugkerend festijn waar onze jeugd van O10 t/m O13 ontzettende veel plezier aan beleeft. Vorige jaar deden er maar liefst 63 kinderen mee aan het traditionele Bot Kamp. Zij genoten ontzettend van alle sport & spel en aan de avonturen die werden aangeboden en door hen werden beleefd.

Door het stoppen van enkele vaste coördinatoren van dit kamp zijn we dringend op zoek naar nieuwe (drie/vier) coördinatoren. We zoeken met name ouders van kinderen in deze leeftijdscategorie die hiervoor de handen uit de mouwen willen steken. Want het zou toch zonde zijn als na al die jaren dit jaar voor het eerst dit prachtige seizoen afsluitende weekend niet door kan gaan en de huidige lichting spelertjes hiervan de dupe zou zijn.

Trommel dus vrienden, vriendinnen en ouders op en meld je met elkaar aan. Het draaiboek ligt al klaar, het budget is geregeld en ondersteuning voor en goede overdracht is aanwezig.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧@𝐒𝐩𝐢𝐫𝐢𝐭𝟑𝟎.𝐧𝐥. Meer informatie is te verkrijgen bij 𝐓𝐢𝐦𝐨 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭 en 𝐋𝐚𝐮𝐫𝐚 𝐃𝐞𝐥𝐬.

Deel dit bericht via: