Wie wordt onze coördinator pupil van de week?

Bij elke thuiswedstrijd van Spirit 1 is er een ‘pupil van de week’, die meedoet aan warming up, de kleedkamer in mag, de aftrap neemt en in de dug out zit. Na afloop een borrelhapje en een heerlijk versnapering samen met de ouders in de Spirit Lounge bij onze club. De pupil komt ook op de elftalfoto die voorafgaande aan de wedstrijd wordt genomen. Kortom, een onvergetelijk dag voor dit spelertje.

Het zou heel zonde zijn als dit niet meer kan plaatsvinden. Daarom zijn we, met spoed, op zoek naar een coördinator (mag ook als duo samen worden opgepakt).

De werkzaamheden bestaan uit:

1) Het aanwijzen en benaderen van de pupil van de week;
2) Het doornemen en opmaken van een oorkonde Pupil van de Week (interview met vragen, kan bij Spirit geprint en geseald worden);
3) Het klaarmaken van een bal met handtekening van alle spelers van het 1e team.

Dit gebeurt dus eenmaal per twee weken, alleen bij de thuiswedstrijden. Het begeleiden van de pupil op de bewuste zondagmiddag mag, maar is niet nodig. De mensen in de bestuurskamer en de begeleiders van het team weten precies wat de bedoeling is en vangen de pupil altijd op. De oude coördinatoren zijn beschikbaar om het e.e.a. uit te leggen.

Tot slot: waaróm doen we dit eigenlijk? Het is een van de manieren om een brug te slaan tussen de jeugd en ons eerste elftal. Hopelijk dromen veel pupillen om ooit daar zelf in dat eerste team te spelen, voor al dat publiek, op het hoofdveld. En het doet iets met de uitstraling rond de wedstrijden: bij deze club zijn die dingen met elkaar verbonden. Daarnaast is het voor pakweg 15 spelers per jaar een onvergetelijke ervaring. Het zou toch zonde zijn als we dit niet meer kunnen aanbieden aan onze jeugd?

Wil je onze jeugd helpen en ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar Marco Neuvel mailadres: vrijwilligers@spirit30.nl

Deel dit bericht via: