🔴⚪️🔵
*Selectienieuws

Nog meer mooi selectienieuws zo aan het begin van de lente. Onze selectiespelers zijn bij mogelijke blessures ook volgend seizoen weer in zeer goede handen want verzorgster Wilma Admiraal heeft met een jaar verlengd en is ook het komend seizoen weer actief binnen de technische staf van de Spirit selectie.

Wilma is al vele jaren actief bij de selectiestaf op de donderdagavond en de zondagmiddag. Niet alleen het verzorgen van de spelers tijdens trainingen en wedstrijden maar ook het (preventief) behandelen/masseren van spelers bij blessures en het begeleiden bij terugkeer van (geblesseerde) spelers naar wedstrijdniveau is één van haar kerntaken. Alom geroemd wordt Wilma om haar “tape” kwaliteit. Ze werd al eens eerder de beste “ taper van Westfriesland” genoemd en dat kunnen wij alleen maar beamen.

Wij zijn verheugd met het aanblijven van Wilma en wensen haar ook het komend seizoen veel succes en plezier als verzorgster/sportmasseuse op onze club.

Binnenkort volgt meer mooi nieuws over spelers en stafleden die aansluiten bij onze selectie in het seizoen 2023/2024. Houd onze berichtgeving in de gaten.

De TC-selectie

Deel dit bericht via: