Al 90 jaar meer dan voetbal! 

Onze mooie club bestaat het komende seizoen 90 jaar en dat willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Er gaan leuke activiteiten voor onze leden georganiseerd worden en ook de nieuwe leden die bij Spirit komen spelen willen we hiervan laten profiteren.

Door de inzet van vele vrijwilligers en sponsors kunnen we bij Spirit de contributie al jaren laag houden. En ondanks de lage contributie speel je op een prachtig onderhouden complex, spelen alle teams in een gesponsord tenue en krijgt iedere speler twee keer in de week training. Bijna alle trainers zijn gediplomeerd en nog mooier is dat iedere jeugdspeler bij Spirit op dezelfde wijze traint. Alle trainers en coaches worden namelijk ondersteund en begeleid door De Jeugdvoetbalopleiding (JVO). Zowel selectie- als breedte teams trekken samen op in het beter worden in voetbal en het vergroten van het voetbalplezier.

Als extraatje krijgen alle jeugdteams een “teambuildingsbudget” aan het eind van het seizoen. En voor de seniorenteams inclusief de jeugdteams van de bovenbouw (O17-O19) hebben we een heuse “Spirit strippenkaart”. Met deze strippenkaart mag het team na hun thuiswedstrijd gratis een (fris)drankje halen op het terras of in onze kantine ’t Houg (volgens kenners de gezelligste kantine van Westfriesland). Even napraten in de 3e helft is natuurlijk onontbeerlijk voor een goede sfeer en voor de binding binnen het team.

Alle redenen dus om je aan te sluiten bij onze leuke club. Doe het wel snel want binnenkort worden de teams samengesteld en kunnen die vol zitten. Aanmelden kan via: https://www.spirit30.nl/lid-worden/

Contributie jubileumjaar

Team Veld Zaal
Senioren € 157 € 100
O18-O19 € 127 €  75
O16-O17 € 117 €  70
O14-O15 € 107 €  65
O12-O13 €   97 €  55
O10-O11 €   92 €  40
08-O9 €   87 €  40
Mini Champions League €   57

Een keer gratis meetrainen in de maand juni en juli mag ook. Mail hiervoor en voor vragen naar: sc.spirit30.hoogkarspel@gmail.com.

SC Spirit ‘30

Deel dit bericht via: