🔴⚪️🔵
Met een enthousiaste groep jeugdtrainers en TC-leden (19 trainers en 3 TC-leden) was gisteravond de aftrap van de PASS Play Opleiding bij onze club gegeven door Marco Neuvel en Dion Nieuwenhuis van PASS Sports Coach Academy.

Waarom trainer bij Spirit?

Een mooie gemêleerde (onderbouw) groep ging aan de slag. Waarom ben je trainer/coach geworden? Het delen van ervaringen om van daaruit in te gaan op bepaalde problemen die iedere trainer tegenkomt en hoe dat om te draaien door middel van structuur aan te brengen, afspraken te maken, zowel met spelers als met ouders. Hoe maak je nu een echte teamcultuur en club cultuur? Waarom doet Spirit er toe voor haar leden? Tevens werd de term RVV geïntroduceerd, oftewel Respect (regels), Veiligheid en Vertrouwen. Als iedere trainer dat als uitgangspunt neemt voordat het seizoen start en daar de teamafspraken aan ophangt, is de kans op succes en spelplezier en plezier als trainer/coach het grootst!

Volgende bijeenkomt de praktijk op het trainingsveld.

Op dinsdag 18 juni staat de tweede cursusavond op de planing. Dan gaan ze het veld op met 2 teams en ook aan de slag met oefeningen van Feeton. Al met al een zeer positieve avond met mooie interactie en veelbelovend voor de tweede bijeenkomst!

Deel dit bericht via: