Wat Arjen al vermoedde is na bezoek aan het ziekenhuis waarheid geworden. Arjen “Boekie” heeft een zeer zware knieblessure opgelopen bij de oefenwedstrijd tegen Vvw twee weken geleden.

Bij een ogenschijnlijk ongevaarlijk duel besefte Arjen direct, eigenlijk nog vóór het moment dat hij op de grond landde, dat het helemaal foute boel was. Hij kan het weten want enkele jaren geleden scheurde hij ook al eens zijn kruisband. Toen echter van zijn andere (linker) knie. Na een bezoek aan de fysio en het ziekenhuis bleek deze week uit de scan de uiteindelijke schade: bij de rechterknie is zowel de voorste kruisband als de buitenband afgescheurd. Ook zijn beide meniscussen gescheurd. Kortom een ongelofelijke zware blessure en naar alle waarschijnlijkheid het einde van zijn carrière.

De blessure raakt Arjen dubbel daar hij ook voor zichzelf is begonnen als ondernemer. Wij betreuren dit zeer. Het had zo’n mooi afsluitend seizoen kunnen worden voor onze kopsterke laatste man. Dit heeft helaas niet zo mogen zijn. Gelukkig kunnen we samen met Arjen terugkijken op een prachtige carrière.

Begonnen vanuit de Spiritjeugd kwam de razendsnelle linksbuiten al jong (19 jaar) in het seizoen 2004/2005 in het eerste elftal. Vervolgens ging hij van Spirit naar buurtclub De Zouaven waar hij op hoofdklasse niveau zijn beste seizoenen speelde. Via een kleine tussenstop bij HVV Hollandia (9 wedstrijden 2011/2012) terug naar De Zouaven om uiteindelijk via HSV De Zuidvogels (2015/2016) in het seizoen 2016/2017 weer terug te keren op het oude reigersnest in Hoogkarspel. Het werden hierna nog vier prachtige seizoenen met als hoogtepunt de gewonnen promotiewedstrijd thuis tegen VVW voor ruim 1.500 toeschouwers in het seizoen 2017/2018. In de promotie naar de tweede klasse had hij met zijn vele goals (zelfs vijf keer in één wedstrijd tegen Dynamo) een groot aandeel. Met name die heel belangrijke 3-4 in Velsen tegen VSV in de nacompetitie was er één om in te lijsten. Vandaar dat we dat nog even doen met deze mooie fotocompilatie. Al met al kunnen we spreken van een prachtige voetbalcarrière.

Arjen, wij wensen je heel veel sterkte en voorspoed met je herstel vandaag op je verjaardag. Opdat we je snel weer mogen zien als supporter langs de Westfriese voetbalvelden.

Deel dit bericht via: