Dit weekend speelt het 1e team van SC Spirit ’30 haar eerste competitie thuiswedstrijd op het Spirit complex. Na zes maanden mogen we eindelijk weer een competitie wedstrijd spelen voor onze eigen “reigersupporters”. Gezien de verwachte drukte zal met ingang van het komend weekend het nieuwe Corona Protocol bij Spirit in werking treden.

Het protocol is reeds eerder gepubliceerd maar is voor de zekerheid hier ook nog een keer terug te vinden: Update Corona Protocol SC Spirit per 12 sept

Een belangrijk onderdeel van het vernieuwde Corona Protocol is de registratieplicht die geldt in de horeca en dus ook in de sportkantines. Alle bezoekers van onze gezellige kantine ’t Houg dienen zich met naam, telefoonnummer en e-mailadres te registreren. Om de registratie nu zo eenvoudig mogelijk te maken is het bij SC Spirit ‘30 mogelijk je vooraf te registeren door het scannen van bijgevoegde QR-code. De QR-code vindt u ook bij de ingang van onze kantine (in de hal) en op diverse andere punten. Indien u zich niet digitaal kunt registreren is het ook mogelijk om u bij binnenkomst in de kantine te registreren via een papieren versie. Digitale registratie is sneller en eenvoudiger en zorgt voor minder rijvorming tijdens piekmomenten. Spelers en coaches hoeven zich niet te registreren, omdat zij al staan geregistreerd op het wedstrijdformulier.

Hoe werkt het?

De bezoeker scant bij aankomst met een smartphone de QR-code, zichtbaar bij de ingang. Veel smartphones hebben een ingebouwde QR-reader in de camera: richt de camera op de QR-code en deze scant automatisch de link naar het formulier. Meteen verschijnt een aanmeldformulier op je smartphone. Geef datum en tijd van uw bezoek aan ’t Houg op. Als de registratie is afgerond, ontvangt u een bevestiging per e-mail. Ook gaat er een e-mail naar het bestuur van SC Spirit ‘30. De ingevulde gegevens zijn afgeschermd en alleen zichtbaar voor het bestuur van SC Spirit ‘30. Na 14 dagen worden alle gegevens uit de database verwijderd.

Wil je het formulier digitaal invullen zonder QR-code klik dan op deze link: https://www.spirit30.nl/registratie

Komt er in de tussentijd een verzoek van de GGD voor een bron- en contactonderzoek, dan kan eenvoudig worden doorgegeven aan de GGD wie er op een bepaalde dag en tijdstip aanwezig waren.

Samen houden we het coronavirus buiten onze kantine en complex!

Namens het bestuur van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: